miercuri, 21 iulie 2010

Festivalul Mamaia 2010 se ţine, are loc, ....


din conferinţa de ieri 22 iulie, Bucureşti, club Gyuri s pub: În albastru compozitorul Viorel Gavrilă, urmează în dreapta Mădălin Voicu- Preşedinte Juriu, apoi Gyuri Pascu-gazda noastră


Margareta Pâslaru

Dana Dorian

Atenție, Festivalul de la Mamaia va avea loc!

23 august 2010 este data în care va începe ediția cu numãrul 40 a Festivalului Național de Muzicã Ușoarã Mamaia. Ieri, la ora 14.00, organizatorul Cristian Zgabercea, oameni din juriu - Mãdãlin Voicu, Corina Chiriac, Viorel Gavrilã, Florin Ochescu, Andrei Tudor - s-au adunat și au ținut prima conferințã de presã în clubul lui Gyuri Pascu, care îi poartã numele - Gyuri’s Pub. Veștile sînt oarecum încurajatoare. Festivalul se va ține! Încã nu se cunoaște bugetul, dar se va ține. Președintele juriului, Mãdãlin Voicu, pariazã și mizeazã pe sprijinul ghiciți cui?
Ei bine, Elena Udrea va susține cumva, printr-un efort personal, o parte din buna desfãșurare a acestui festival. Celor interesați, argeșeni care vor sã participe la aceastã ediție, le atragem atenția cã preselecția va avea loc pe 2 și 3 august, la Sala Radio. Taxa de înscriere va fi de 50 lei, iar rezultatul se va da pe loc. Cei care vor sã se înscrie la Creație trebuie sã trimitã un dosar prin poștã la Consiliul Județean Constanța. Încã se cautã sponsori, încã nu se știe cine va prezenta festivalul, încã nu se știe mare lucru. Clar este cã se dorește ca Mamaia 2010 sã aibã loc.

Am întrebat dacã se va iniția și un premiu care sã poarte numele Mãdãlinei Manole. Și asta e posibil. Nu se știe nici televiziunea care va trans­mite festivalul. Vom reveni.


Un comentariu: