sâmbătă, 30 august 2014

basarabenii sunt o mână de oameni, pe aici, pe unde curcubeul încă mai ascunde din apucăturile unor români, se pune la cale...bucuria:una a emoției, a simplității, a bunului simț și...a privitului...în ochi!. basarabenii te privesc în ochi și se lasă mângâiați de blândețea unei distanțe ,tocmai fiindcă , ei, basarabenii, sunt...o mână de oameni! chemați-i pe numele mic! de la fiecare o să primiți...lumină! www.radioteiubesc.com vă mulțumește pentru invitație,pentru aprecieri, vă mulțumește pentru încredere,...pur ...și simplu! la mulți ani ! www.radioteiubesc.com - partener media - martor al unei bucurii înalte Ziua Independentei Basarabiei si Ziua Limbii Romane duminica 31 august , la ora 11 am Mc Kenzie Park, Los Altos, California 94024 eveniment initiat de Natalia si Oleg Ciubotaru

 basarabenii sunt o mână de oameni, pe aici, pe unde curcubeul încă mai ascunde din apucăturile unor români, se pune la cale...bucuria:una a emoției, a simplității, a bunului simț și...a privitului...în ochi!. basarabenii te privesc în ochi și se lasă mângâiați de blândețea unei distanțe ,tocmai fiindcă , ei, basarabenii, sunt...o mână de oameni! chemați-i pe numele mic! de la fiecare o să primiți...lumină!
www.radioteiubesc.com vă mulțumește pentru invitație,pentru aprecieri, vă mulțumește pentru încredere,...pur ...și simplu!
la mulți ani !
www.radioteiubesc.com - partener media - martor al unei bucurii înalte
Ziua Independentei Basarabiei si Ziua Limbii Romane
duminica 31 august , la ora 11 am
Mc Kenzie Park, Los Altos, California 94024
eveniment initiat de Natalia si Oleg Ciubotaru
http://www.radioteiubesc.com/evenimente.cfm#.VAGpWfl5P0Q