vineri, 10 octombrie 2014

sunt fericit! a fost aprobată cartea. pleacă spre tipar , aici în americi,...seraphim - bird s exchange - schimbul de pasere - editie bilingvă - multumesc pentru incredere multumesc america! Nu se știe încă de unde vine, al cui este și până când?! Se spune că el.., el Seraphim...locuiește în fiecare dintre oameni, dar oamenii s-au pierdut de mult în propria vedenie: mințind, ucigând, lovind pe la spate, dând foc distanței pe care nu au putut să o împlinească niciodată. Și totuși!..și totuși...Seraphim mai face o încercare, o ultimă încercare și coboară din nou locuind cu chirie în inima celor ce au nume celor care pun răsad ca lumea să poată culege târziul, coboară din nou printre oameni. În zadar însă! Urmăriți povestea lui și căutați mai apoi prin inimă și prin gând... Obosit de călătorie, Seraphim se întâlnește la un moment dat cu Dumnezeu! Va avea loc un schimb! Ce anume....rămâne să descoperiți dumneavoastră citind această tulburătoare poveste a lui Seraphim! mulțumesc tare mult domnului procopie clonțea pentru excelenta traducere, mulțumesc editurii reflection publishing , mulțumesc pentru încredere pentru tot ce face - sunt onorat! mulțumesc pentru grafică marelui artist mircia dumitrescu, mulțumesc pentru fotografie maestrului cătălin eremia...mulțumesc...abia aștept ca seraphim să meargă prin lume....în curând....seraphim - bird s exchange - schimbul de pasăre florian silișteanu - poet roman -

sunt fericit! a fost aprobată cartea. pleacă spre tipar , aici în americi,...seraphim - bird s exchange - schimbul de pasere - editie bilingvă - multumesc pentru incredere multumesc america!

Nu se știe încă de unde vine, al cui este și până când?! Se spune că el.., el Seraphim...locuiește în fiecare dintre oameni, dar oamenii s-au pierdut de mult în propria vedenie: mințind, ucigând, lovind pe la spate, dând foc distanței pe care nu au putut să o împlinească niciodată. Și totuși!..și totuși...Seraphim mai face o încercare, o ultimă încercare și coboară din nou locuind cu chirie în inima celor ce au nume celor care pun răsad ca lumea să poată culege târziul, coboară din nou printre oameni. În zadar însă!
Urmăriți povestea lui și căutați mai apoi prin inimă și prin gând...
Obosit de călătorie, Seraphim se întâlnește la un moment dat cu Dumnezeu! Va avea loc un schimb! Ce anume....rămâne să descoperiți dumneavoastră citind această tulburătoare poveste a lui Seraphim!

mulțumesc tare mult domnului procopie clonțea pentru excelenta traducere, mulțumesc editurii reflection publishing , mulțumesc pentru încredere pentru tot ce face - sunt onorat! mulțumesc pentru grafică marelui artist mircia dumitrescu, mulțumesc pentru fotografie maestrului cătălin eremia...mulțumesc...abia aștept ca seraphim să meargă prin lume....în curând....seraphim - bird s exchange - schimbul de pasăre

florian silișteanu
- poet roman -