joi, 13 noiembrie 2014

aflu lucruri grele și rele și triste despre ce se întâmplă prin pitești. aflu că domnul primar tudor pendiuc e la necaz. ziarele scriu că omul avea lift interior la vilă și că prin subsol trecea încă unul! nu mă deranjează dacă o vilă are lift interior....foarte bine! nu mă deranjează că un om are o anumită viziune asupra construcției locuinței sale...mă deranjează doar dacă omul ăla a furat sau a mințit obținând foloase necuvenite! încă mai cred în demnitatea domnului primar pendiuc. dacă se demonstrează și lucrurile nu stau așa.....atunci îmi pare rău că am crezut în dânsul! în altă ordine de idei...cârdășia din românia are în sufrageria ei un scaun și pentru cârdășia din pitești , din argeș. apoi, mai știu ziariști, ziare și fițuici, posturi de televiziune și de radio care au ciugulit frumușel publicitate pe te miri ce...ba să spună primarul la mulți ani de unu martie ba să spună Hristos a înviat cititorilor din grupa mică a neputinței o mână a spălat pe alta iar mizeria de sub preș a ieșit în stambă!

aflu lucruri grele și rele și triste despre ce se întâmplă prin pitești. aflu că domnul primar tudor pendiuc e la necaz. ziarele scriu că omul avea lift interior la vilă și că prin subsol trecea încă unul! nu mă deranjează dacă o vilă are lift interior....foarte bine! nu mă deranjează că un om are o anumită viziune asupra construcției locuinței sale...mă deranjează doar dacă omul ăla a furat sau a mințit obținând foloase necuvenite! încă mai cred în demnitatea domnului primar pendiuc. dacă se demonstrează și lucrurile nu stau așa.....atunci îmi pare rău că am crezut în dânsul!
în altă ordine de idei...cârdășia din românia are în sufrageria ei un scaun și pentru cârdășia din pitești , din argeș. apoi, mai știu ziariști, ziare și fițuici, posturi de televiziune și de radio care au ciugulit frumușel publicitate pe te miri ce...ba să spună primarul la mulți ani de unu martie ba să spună Hristos a înviat cititorilor din grupa mică a neputinței
o mână a spălat pe alta iar mizeria de sub preș a ieșit în stambă!