marți, 4 noiembrie 2014

* Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni.* (Psalmul 11 - (8) -) - faptul că nelegiuiții au început să dea înapoi din ce-au luat, că plătesc înfundând pușcăriille , semn este că suntem pe drumul cel bun, un drum care trebuie continuat , un drum pe care cel care va conduce are obligația de viață să călătorească în aceeași atitudine cu aceeași măsură! - dacă ponta pierde alegerile...nu e un mare câștig pentru românia fiindcă scăpând de unul nu scapi de ceilalți, cei care l-au suit acolo pe ponta. - nelegiuiții nu puteau să formeze cârdășia din românia dacă în jurul lor nu erau românii slabi: românii care se vând pe nimic, românii care așteaptă mereu să vină cineva să le dea, neamurile lor, prietenii lor, cunoștințele lor, milogoii lor, proștii lor , cei cu care au împărțit din câștig ba oferind un loc de muncă la stat, ba dând din ciortanul zilei o firimitură și tot așa. . iar ca să scapi de ceilalți nu ai cum și asta fiindcă sunt oameni, oameni care așa trăiesc ei, așa au fost ei învățați...să le pice de sus totul. nedrept este dacă nu afirm că am cunoscut printre ei , cei ai partidului am cunoscut și oameni nemaipomeniți, oameni harnici, chiar dacă pesediști, oameni minunați harnici și cinstiți care nu s-au închinat cârdășiei și care azi nu mai încurajează ci descurajează pe toate planurile demersul nelegiuiților. - câștig pentru toți este atunci când oamenii din cârdășie încep să-l vadă pe Dumnezeu când în viața lor se arată cutremur și se clatină neîncetat ceva care a orbit din demnitatea cu care s-au născut, câștig pentru noi toți este când reușim să-i facem pe ceilalți să înțeleagă faptul că nu e deloc sănătos pentru o națiune să pui apă în vin să te ștergi pe față cu prosopul cu care s-au șters alții la fund, câștig pentru toți este aunci când vine la tine un înger și se așează pe umărul tău iar tu să nu strigi lumii:iată am un înger pe umăr...ci să-l lași pe acela să -și facă treaba și să-l lași pe acela să cheme spre tine și neamul tău alți îngeri! dacă ponta pierde alegerile vor pierde și neamurile lui, și cârdașii care îi schimbă scutecele atunci când neputința începe să miroase numai a rău!


* Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni.* (Psalmul 11 - (8) -)
- faptul că nelegiuiții au început să dea înapoi din ce-au luat, că plătesc înfundând pușcăriille , semn este că suntem pe drumul cel bun, un drum care trebuie continuat , un drum pe care cel care va conduce are obligația de viață să călătorească în aceeași atitudine cu aceeași măsură!
- dacă ponta pierde alegerile...nu e un mare câștig pentru românia fiindcă scăpând de unul nu scapi de ceilalți, cei care l-au suit acolo pe ponta.
- nelegiuiții nu puteau să formeze cârdășia din românia dacă în jurul lor nu erau românii slabi: românii care se vând pe nimic, românii care așteaptă mereu să vină cineva să le dea, neamurile lor, prietenii lor, cunoștințele lor, milogoii lor, proștii lor , cei cu care au împărțit din câștig ba oferind un loc de muncă la stat, ba dând din ciortanul zilei o firimitură și tot așa. . iar ca să scapi de ceilalți nu ai cum și asta fiindcă sunt oameni, oameni care așa trăiesc ei, așa au fost ei învățați...să le pice de sus totul. nedrept este dacă nu afirm că am cunoscut printre ei , cei ai partidului am cunoscut și oameni nemaipomeniți, oameni harnici, chiar dacă pesediști, oameni minunați harnici și cinstiți care nu s-au închinat cârdășiei și care azi nu mai încurajează ci descurajează pe toate planurile demersul nelegiuiților.
- câștig pentru toți este atunci când oamenii din cârdășie încep să-l vadă pe Dumnezeu când în viața lor se arată cutremur și se clatină neîncetat ceva care a orbit din demnitatea cu care s-au născut, câștig pentru noi toți este când reușim să-i facem pe ceilalți să înțeleagă faptul că nu e deloc sănătos pentru o națiune să pui apă în vin să te ștergi pe față cu prosopul cu care s-au șters alții la fund, câștig pentru toți este aunci când vine la tine un înger și se așează pe umărul tău iar tu să nu strigi lumii:iată am un înger pe umăr...ci să-l lași pe acela să -și facă treaba și să-l lași pe acela să cheme spre tine și neamul tău alți îngeri!
dacă ponta pierde alegerile vor pierde și neamurile lui, și cârdașii care îi schimbă scutecele atunci când neputința începe să miroase numai a rău!