luni, 17 noiembrie 2014

# din fericirile lui florian de azi 17 noiembrie 2014 - sacramento - california - usa - numărul partidelor va fi în scădere...va fi ca în america...maxim 3 partide - numărul ziarelor și al ziariștilor vor fi în scădere...dispar lingăii dispar ziariștii cocoșați de povara manipulării, dispar patronatele care au construit pe minciună pe evaziune - românii nu vor mai sta pe gânduri și vor anunța autoritățile atunci când vecinii lor , români fiind vor fi observați încălcând legea - în fiecare dintre români se va aprinde...conștiința: în unii va pâlpâi și se va stinge așa cum s-a aprins, în alții se va lumina! - e bine! încet-încet din ce în ce mai mulți români vor fi fericiți să recunoască și să simtă că românia este Grădina Maicii Domnului! foto: florian silișteanu în centrul vechi in folsom in aceasta seara - în Folsom, California.

# din fericirile lui florian de azi 17 noiembrie 2014 - sacramento - california - usa

- numărul partidelor va fi în scădere...va fi ca în america...maxim 3 partide
- numărul ziarelor și al ziariștilor vor fi în scădere...dispar lingăii dispar ziariștii cocoșați de povara manipulării, dispar patronatele care au construit pe minciună pe evaziune
- românii nu vor mai sta pe gânduri și vor anunța autoritățile atunci când vecinii lor , români fiind
vor fi observați încălcând legea
- în fiecare dintre români se va aprinde...conștiința: în unii va pâlpâi și se va stinge așa cum s-a aprins, în alții se va lumina!
- e bine! încet-încet din ce în ce mai mulți români vor fi fericiți să recunoască și să simtă că românia este Grădina Maicii Domnului!
foto: florian silișteanu în centrul vechi in folsom in aceasta seara
 - în Folsom, California.