sâmbătă, 1 noiembrie 2014

draga verisoara! ! sa inteleg ca pe unii ii deranjeaza ca sunt pline puscariile de nenorociti care au furat de zeci de ani padurea, securea, tineretea? sa inteleg ca unora,(milioane) li se termina. cardasia? sa inteleg oare ca a inceput ziua scadentei si ca trebuie sa dai inapoi cu tot neamul , indiferent cine esti? sa inteleg ca sunt enervati la culme ticalosii ,sunt disperati fiindca s-au ascultat telefoanele? ( pai daca n ai nimic de ascuns nimeni nu are nimic cu tine) sa inteleg ca ...as vrea sa stii ca inteleg! as vrea sa intelegi ca a venit vremea sa fim intelesi! apoi, ca si in america de altfel, cum probabil ca stii...dar ...ma abtin frumos! vine o vreme cand ti se ia de pasare! de aripa ei...Nu! au murit prea multi oameni prin inchisori, vorba lui tutea, -pentru un popor de idioti! in mare parte...niste smekeri ordinari! asa ca draga surioara...saluta l pe usurelu si spune i ca vremea se schimba! cu drag, florian

draga verisoara! !
sa inteleg ca pe unii ii deranjeaza ca sunt pline puscariile de nenorociti care au furat de zeci de ani padurea, securea, tineretea?
sa inteleg ca unora,(milioane) li se termina. cardasia?
sa inteleg oare ca a inceput ziua scadentei si ca trebuie sa dai inapoi cu tot neamul , indiferent cine esti?
sa inteleg ca sunt enervati la culme ticalosii ,sunt disperati fiindca s-au ascultat telefoanele? ( pai daca n ai nimic de ascuns nimeni nu are nimic cu tine)
sa inteleg ca ...as vrea sa stii ca inteleg!
as vrea sa intelegi ca a venit vremea sa fim intelesi!
apoi, ca si in america de altfel, cum probabil ca stii...dar ...ma abtin frumos!
vine o vreme cand ti se ia de pasare! de aripa ei...Nu!
au murit prea multi oameni prin inchisori, vorba lui tutea, -pentru un popor de idioti! in mare parte...niste smekeri ordinari! asa ca draga surioara...saluta l pe usurelu si spune i ca vremea se schimba!
cu drag, florian