sâmbătă, 27 decembrie 2014

# COCOȘAȚII de prin presa din românia , presa scrisă sau vorbită, văzută sau bloguită, vorbită sau smiorcăită să-și ia o vacanță! una lungă și definitivă! aflu de la prieteni că domnul iohannis pune accent mai mult pe o anumită cale de comunicare, pe cea a paginii de facebook și nu....prin intermediul presei: de când am aflat că domnul iohannis a fost cot la cot cu domnul ponta pentru a-l demite pe președinte, acolo și la antena 1, am un gust amar....și totuși, respect decizia domnului iohannis. e un tribut pe care o parte din presă trebuie să-l plătească: ...din presa din românia trebuie să dispară COCOȘAȚII ,ăia care au manipulat cu nerușinare fie pe bani fie pe un schimb de avantaje. pe de altă parte, tot respectul pentru soluția aleasă, aceea de a publica oriunde dar NU ABSOLUT NU în publicațiile cocoșaților în mijloacele de comunicare ale presei , cele conduse sau care au în slujba comunicării...COCOȘAȚI!

# COCOȘAȚII de prin presa din românia , presa scrisă sau vorbită, văzută sau bloguită, vorbită sau smiorcăită să-și ia o vacanță! una lungă și definitivă!
aflu de la prieteni că domnul iohannis pune accent mai mult pe o anumită cale de comunicare, pe cea a paginii de facebook și nu....prin intermediul presei: de când am aflat că domnul iohannis a fost cot la cot cu domnul ponta pentru a-l demite pe președinte, acolo și la antena 1, am un gust amar....și totuși, respect decizia domnului iohannis. e un tribut pe care o parte din presă trebuie să-l plătească:
...din presa din românia trebuie să dispară COCOȘAȚII ,ăia care au manipulat cu nerușinare fie pe bani fie pe un schimb de avantaje. pe de altă parte, tot respectul pentru soluția aleasă, aceea de a publica oriunde dar NU ABSOLUT NU în publicațiile cocoșaților în mijloacele de comunicare ale presei , cele conduse sau care au în slujba comunicării...COCOȘAȚI!